Stiltewandeling in de natuur: ‘In liefdevolle herinnering’ op 3 november

Speciaal voor jou, als jij recent of langer geleden een dierbare bent verloren, organiseren Mark Terlage Uitvaartzorg en ik een stiltewandeling door de natuur. Het thema is ‘In liefdevolle herinnering’.

De natuur maakt zich op voor de invallende winter. Bladeren sterven af, bomen worden kaal. Dat gaat gepaard met prachtige kleuren. En voor wie goed kijkt, zijn de eerste tekenen van het nieuwe leven van het aankomende voorjaar al zichtbaar. Een teken van hoop, zelfs als je dat nog niet verwacht.

Zo kan de natuur ook een spiegel zijn voor wat er in ons leven gebeurt. Het oude wordt met het nieuwe verweven. Wandelend in de stilte krijgen we daar aandacht voor. Zonder woorden. Die zijn er ook niet altijd. Hier en daar stoppen we even voor een gedachte of oefening om bewust te ontvangen wat de natuur ons kan bieden. En om stil te staan bij wat was en is.

De stiltewandeling ‘In liefdevolle herinnering’ start op vrijdag 3 november (heel toepasselijk rondom Allerzielen, wanneer we stilstaan bij wie ons zijn ontvallen) om 15:30 uur en duurt ongeveer 1,5 à 2 uur. We wandelen in de natuur, in de omgeving van Ede. De definitieve locatie ontvang je een paar dagen van tevoren. Deelname is gratis, deze stiltewandeling wordt je aangeboden door Mark Terlage Uitvaartzorg.

Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers. Aanmelden kan bij Mark Terlage: mark@markterlageuitvaartzorg.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *