Retraites

Retraites zijn ideaal als er echt even een paar dagen tussenuit wilt en tot jezelf wilt komen. Een retraite staat altijd in het teken van persoonlijke en/of geestelijke groei. Met Zinstap organiseer ik verschillende retraites per jaar. Natuur en stilte zijn terugkomende elementen. En natuurlijk wordt er ook gewandeld. Lees hieronder meer over de klooster- en outdoorretraites.

Kloosterretraite: Alleen maar Zijn

Echt een paar dagen offline zijn tijdens een vierdaagse kloosterretraite. De stilte in en afstand van de drukte van alledag. Deze dagen staan in het teken van rust en ritme van de abdij, wandelen met God en verbinding maken met je eigen hart. Wat leeft daar?

Outdoorretraite: Alleen maar BUITEN zijn

Een driedaags programma waarbij je midden in de natuur verblijft op een exclusieve locatie. Werken in het bos en aan jezelf, natuur beleven en geestelijk en lichamelijk herademen. Terug naar de basis, in verbinding met de elementen. Wie ben jij dan?
In samenwerking met Outdoors met Mayra.

Aankomende retraites

Benieuwd naar wat je tijdens een retraite in het klooster of in de natuur mee kunt maken? Lees dan de ervaringen vanuit de praktijk.

Reacties zijn gesloten.