Ga je mee op retraite? Alleen maar Zijn…

Vanaf vandaag ga je het echt anders doen. Meer rust en tijd voor jou. Maar: waar begin je? Oké, meer stille tijd dan – maar… niet te lang, want er ligt nog zoveel werk en stiekem loop je misschien ook liever weg voor de confrontatie. Dan gewoon even niksen. Een paar minuten per dag. Dat moet kunnen toch? Maar… hoe doe je dat als je elk moment gestoord wordt, door de kinderen, je partner, de telefoon, social media en ga zo maar door. Veel te veel afleiding en druk om door te gaan!

Als iets echt belangrijk is, dan maak je daar tijd en ruimte voor. En hoe vreemd het ook mag voelen: tijd nemen om een paar dagen niets anders te doen dan stil te zijn en stil te staan, is juist een heel goed idee! Hoe heerlijk klinkt dat? Alleen maar zijn…

Dat kan tijdens de wandelcoachretraite die ik in maart organiseer. Je kunt je al aanmelden. Ik vertel je in deze video meer!

Echt even afstand nemen en op adem komen. Ontspannen. En ook verbinding maken en ervaren. Met je eigen hart, zodat je weer ervaart wat daar leeft. Jouw gevoelens, verlangens en dromen. Loslaten wat je al zolang meesjouwt. Je zware bagage neerleggen. Bij God. In gesprek en in gebed. En wie weet, zelfs vrede ervaren in je hart. Échte vrede.

Je bewust worden van je eigen gedachten, gevoelens en dromen, maakt ook dat je er bewust actie op kunt ondernemen. Dat kan heel spannend zijn, daarom is het fijn dat je het niet alleen hoeft te doorleven. We praten er samen over en je krijgt een werkboek. Niet om je hard aan het werk te zetten, maar juist om je te helpen stil te worden, los te laten en ervaren dat ‘alleen maar zijn’ genoeg is. Na deze wandelcoachretraite kun je weer op weg gaan, gevoed door de rust en de stilte én de helende aanwezigheid van God.

Meer weten of je aanmelden voor deze retraite? Lees meer op de speciale pagina Retraite: Alleen maar Zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *