Plan een gratis kennismakingsgesprek

“Ik zou wel eens willen weten welk programma van Zinstap nou het beste bij mij past! En ik ben wel benieuwd wie Hanna is. Klikt dat wel? Is een retraite wel écht wat voor mij? Of kan ik beter met een stiltewandeling beginnen…?” Tijd voor een kennismakingsgesprek!

Herken je bovenstaande opmerkingen? Je bent niet de eerste met deze vragen of gedachten. Daarom kun je ook eerst een keer vrijblijvend kennismaken voor je besluit om met mij op stap te gaan. Kennismaken kan wandelend of telefonisch. Net wat je zelf het prettigst vindt. Tijdens dat gesprek maken we niet alleen kennis met elkaar, maar je kunt ook alvast je verhaal doen en vertellen waar je graag mee aan de slag wilt en wat je verwachtingen zijn of waar je op hoopt. Daarnaast vertel ik je meer over wat de verschillende programma’s van Zinstap inhouden en op welke manier ik wat voor je kan betekenen.

En na het kennismakingsgesprek?

Het kennismakingsgesprek is vertrouwelijk én vrijblijvend. Je zit natuurlijk nog nergens aan vast. Lijkt het je wat om samen stappen te maken? Dan maken we concrete afspraken over hoe we aan de slag gaan. Wil jij er liever nog langer over nadenken? Ook dat kan. En als je na dit gesprek besluit dat het toch niets voor jou is: helemaal oké. 

Maak een afspraak

Maak hieronder eenvoudig een afspraak op een moment dat jou het beste uitkomt.

Je kunt trouwens onder het tabblad agenda zien welke activiteiten ik de komende tijd aanbied, waar je direct voor kunt inschrijven.