Plan een gratis kennismakingsgesprek

Inmiddels heb je misschien al wel het een en ander gelezen over wandelcoaching. Misschien volg je mij al een tijdje, mogelijk is dit je eerste kennismaking. Het kan ook zijn dat je bent aangekomen op het moment dat je denkt: hm, zou een wandelcoachtraject ook wat voor mij kunnen zijn? 

De stap naar een wandelcoachtraject kan best groot zijn. Daarom kun je ook eerst een keer vrijblijvend kennismaken. Wandelend, telefonisch of via een Zoomgesprek. Net wat je zelf het prettigst vindt. Tijdens dat gesprek maken we niet alleen kennis met elkaar, maar je kunt ook alvast je verhaal doen en vertellen waar je graag mee aan de slag wilt en wat je verwachtingen zijn of waar je op hoopt. Daarnaast vertel ik je meer over wat de wandelcoaching inhoudt en op welke manier ik wat voor je kan betekenen.

En daarna?

Het kennismakingsgesprek is vertrouwelijk én vrijblijvend. Je zit natuurlijk nog nergens aan vast. Lijkt het je wat om samen een wandelcoachtraject aan te gaan? Dan maken we concrete afspraken over hoe we aan de slag gaan. Wil jij er liever nog langer over nadenken? Ook dat kan. En als je na dit gesprek besluit dat het toch niets voor jou is: helemaal oké. 

Maak een afspraak

Maak hieronder eenvoudig een afspraak op een moment dat jou het beste uitkomt. Kies voor een vrijblijvende kennismakingssessie het eerste blok en maak vervolgens de keuze voor een wandeling, belafspraak of zoomgesprek.

4 reacties:

  1. Pingback:Van bijna rennen naar een meditatieve wandeling: onthaasten • christelijke wandelcoach voor vrouwen

  2. Pingback:Van rennend wandelen naar een meditatieve wandeling: onthaasten • christelijke wandelcoach voor vrouwen

  3. Pingback:Leven zonder antwoorden op de waaromvragen van het leven • Zinstap

  4. Pingback:Omdat een avondwandeling goud waard is! • Zinstap • Stiltewandeling

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *