Dit is waar Zinstap voor staat

Op 12 juni was het alweer een jaar geleden dat ik Zinstap inschreef bij de Kamer van Koophandel. Een moment om bewust bij stil te staan. Dankbaar voor wat ik in mijn onderneming mocht en mag ontvangen en bieden. Het is één van de beste beslissingen die ik ooit genomen heb.

Zinstap: zinvol leven

Zinstap is meer dan werk. Het is mijn missie, mijn passie en de mogelijkheid om zelf helemaal mens te zijn en betekenis te geven aan het leven. Hiermee geef ik terug wat ik zelf heb ontvangen: de ontspanning en vreugde van het zijn.

Leven is ontwikkeling en groei. Op persoonlijk vlak, maar ook als onderneming: we zijn altijd onderweg. Waar Zinstap voor staat, heb ik in beeld en woord proberen uit te drukken in de vorm van een wandelpad.

Waar Zinstap voor staat - visie en missie

Op naar het tweede jaar! Met veel verbinding, stilte, aandacht, groei en kwetsbaarheid voor mijn coachees en mijzelf, onder de Zegen van de Schepper.

Meer weten?

Dat ik wandelcoach ben, dat weten de meeste mensen inmiddels wel. Maar wat dat nou precies inhoudt? Wandelcoaching kan een verwarrende term zijn, daarom heb ik een video gemaakt waarin ik uitleg wat dat nou precies is.

Via mijn wandelcoachtraject “Uit Wandelen” kun je zelf aan de slag met jouw eigen thema’s op zoek naar inspiratie, richting en een betekenisvol leven.

Eén reactie:

  1. Pingback: God ontmoeten in de stilte en de schepping • Zinstap • Wandelcoaching

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *