Vanaf nu te beluisteren: onze nieuwe podcast!

Zo ongelooflijk tof! We hebben een nieuwe podcast gelanceerd. ‘(Over)leven in de natuur’ is een project dat ik samen met twee prachtige vrouwen ben gestart. Ze zijn – net als ik – natuurgids, maar daarnaast nog veel meer…

De eerste aflevering heet ‘Aftrap rond het kampvuur’ en is ook precies wat de titel aangeeft. We trappen de podcastserie af met een gesprek rond ons zelf aangelegde kampvuur. En daar praten we dan over het leven, over de natuur en we hebben ongelooflijk veel lol. En natuurlijk stellen we ons ook even voor.

Ik ken mijn medepresentatoren (heet dat zo?) van de IVN natuurgidsenopleiding. Emmy en Mayra zijn die tegelijkertijd met mij gestart. Van het een kwam het ander. Ook al is de natuurgidsenopleiding inmiddels al afgerond, de contacten zijn er nog altijd.

Omdat we tijdens onze wandelingen en kampeertripjes met heel veel plezier praten over de natuur en over het leven, kwam spontaan het idee in ons op om daar een podcast over te maken. Om onze gesprekken met jou te delen.

Nou, zeg het zelf maar: wat vind je ervan?

De eerste aflevering kun je luisteren via Spotify. Je kunt je daar ook op ons abonneren. En je kunt ons zelfs opzoeken en volgen op Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *