Nieuw in 2023! Outdoor retraite ‘Alleen maar Buiten zijn’

Een nieuw jaar en een nieuw programma dat in dit jaar van start gaat, samen met Outdoors met Mayra. En daar zijn we heel trots op en we kijken er naar uit.

In het voorjaar (april en mei) gaan we twee keer een outdoorretraite organiseren op een exclusieve locatie midden in de natuur. We noemen het ‘Alleen maar BUITEN zijn’.

Werken en overnachten in de natuur

zinstap - outdoors met mayra - outdoorretraite - outdoor - alleen maar buiten zijn - natuurbeleving - stilte - retraite - wandelcoach

We gaan de handen uit de mouwen steken en praktisch én zinvol aan het werk in het bos. Waarom? Omdat het goed is om iets te doen wat van betekenis is. Maar ook omdat je tijdens het werken met je handen ruimte krijgt in je hoofd. Je gedachten de vrije loop laten en datgene op laten komen waar je werk te verrichten hebt op geestelijk vlak.

We blijven in de natuur en overnachten daar ook. In een tentje, met alleen de meest basale voorzieningen. Zo zijn we dicht op de natuur verbonden, maar het helpt ook om dichter bij je eigen ziel, je hart te komen. Geen overbodige afleiding en prikkels. Alleen jij, de natuur en de ander.

Leren van en over natuur

De retraite wordt geleid door Mayra en mijzelf. Mayra weet als wildernisgids alles over overleven in de natuur en zal haar expertise met ons delen. Onderdeel daarvan is bijvoorbeeld een workshop zelf vuur maken. Als wandelcoach neem ik de mentale begeleiding voor mijn rekening. Deels 1-op-1, deels in de (kleine) groep. Want ook van elkaars processen kun je leren.

Beide zijn we natuurgids. Dus je kunt er op rekenen dat je ook veel gaat leren en ervaren van de prachtige natuur om ons heen.

Er is plaats voor 2x 5 deelnemers. De eerste outdoorretraite staat gepland van 13-15 april en de tweede van 25-27 mei. Meer informatie vind je op de pagina van ‘Alleen maar Buiten zijn’. Je kunt je via die pagina ook aanmelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *