Bijzondere stiltewandeling rondom rouw en verlies: een nieuw seizoen

Speciaal voor jou, als jij recent of langer geleden een dierbare bent verloren, organiseren Mark Terlage Uitvaartzorg en ik een bijzondere stiltewandeling door de natuur. Het thema is ‘Een nieuw seizoen’.

stiltewandeling rondom rouw en verlies

De winter is voorbij en het voorjaar staat voor de deur. Overal in de natuur zie je het begin van het nieuwe seizoen. Het bos is in deze nieuwe lente niet hetzelfde als het vorig jaar. De herfst en de winter hebben sporen achtergelaten. Als je goed kijkt, kun je dat zien. Toch is de aanwezigheid van de nieuwe knoppen, blaadjes en bloemen een teken van hoop. Nieuw leven in aantocht!

De natuur kan een spiegel zijn voor wat er in ons leven gebeurt. Het oude leven wordt met het nieuwe verweven. Wandelend in de stilte krijgen we daar aandacht voor. Zonder woorden. Die zijn er ook niet altijd. Hier en daar stoppen we even voor een gedachte of oefening om bewust te ontvangen wat de natuur ons kan bieden.

De stiltewandeling ‘Een Nieuw Seizoen’ start op 24 maart om 8:00 uur en duurt ongeveer 1,5 à 2 uur. We wandelen in de natuur, in de omgeving van Ede. De definitieve locatie ontvang je een paar dagen van tevoren.

Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers. Aanmelden kan bij Mark Terlage: mark@markterlageuitvaartzorg.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *