Op stap met Hanna

Wil jij de volgende stap ontdekken op jouw levenspad?

Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden om met mij als je wandelcoach te wandelen. Weet je niet zo goed welke vorm het beste bij je past of wil je liever eerst even overleggen over de mogelijkheden? Dat kan! Je kunt eenvoudig zelf een afspraak inplannen. Dat kan wandelend, telefonisch of via beeldbellen. Je kunt natuurlijk ook je vraag even mailen.

Traject: Uit Wandelen

Dit een wandelcoachtraject van vier wandelingen. Tijdens de eerste wandeling ontdekken we samen met welke vraag of welk thema jij aan de slag wilt. We wandelen in de natuur en maken ook gebruik van stiltemomenten. Daarmee doorbreken we de ruis in je leven en lukt het beter om aandachtig te luisteren naar jezelf.

Retraite: Alleen maar Zijn

Echt een paar dagen offline zijn tijdens een vierdaagse kloosterretraite. De stilte in en afstand van de drukte van alledag. Deze dagen staan in het teken van rust en ritme van de abdij, wandelen met God en verbinding maken met je eigen hart. Wat leeft daar?

Outdoorretraite: Alleen maar BUITEN zijn

Een driedaags programma waarbij je midden in de natuur verblijft op een exclusieve locatie. Werken in het bos en aan jezelf, natuur beleven en geestelijk en lichamelijk herademen. Terug naar de basis, in verbinding met de elementen. Wie ben jij dan?
In samenwerking met Outdoors met Mayra.

Trage Morgen

Veel belangrijke vragen van het leven hebben tijd nodig. Je krijgt niet altijd zomaar een antwoord. Maar als je bewust tijd neemt om te vertragen en met die vragen te wandelen, kunnen er hele mooie nieuwe inzichten ontstaan. Dat doen we tijdens de Trage Morgen…

Stiltewandeling

Enkele keren per jaar organiseer ik een stiltewandeling. Bij voorkeur bij zonsopgang of zonsondergang, omdat de stilte in de natuur dan het meest intens is. Dat helpt om zelf tot verstilling te komen.
Wil je met een eigen groep een stiltewandeling ervaren? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Op aanvraag

Voel je welkom om een aanvraag te doen voor een lezing of workshop tijdens een bijeenkomst, toerustingsdag of ander evenement. Ik neem jullie graag mee op een aandachtige ontdekkingstocht door stilte en/of schepping (letterlijk of figuurlijk).

Reacties zijn gesloten.