Wat een ervaring! Intens genieten van drie mooie reeën

Ik dacht nog: zouden ze er weer zijn? Onlangs had ik op dezelfde plek drie reeën waargenomen en dat was een geweldige ervaring. Maar ik zag niets en ik had het warm. Een mooi moment om aan de rand van het pad even mijn vest uit te doen. En terwijl ik bezig was (jas uit, vest uit, jas weer aan, vest in rugtas…), zag ik ineens een koppie om een struik verschijnen. Knapperd!

Ik zei zachtjes: “ja sorry, ik sta me even te verkleden. Maar ik doe verder niks. Blijf je even bij me, zodat ik zo een foto van je kan maken?”

Blijven deed hij. En de twee dames ook. Een halfuur mocht ik van ze genieten. En ja, ze keken regelmatig of ik er nog was. Even checken of ik toch geen bedreiging zou zijn. Maar nee. Alles veilig. Tot van de andere kant een vrouw met hond aan kwam lopen. Tijd om het op een rennen te zetten…

Wil je zelf ook zo’n onvergetelijke ervaring?

Bij Zinstap is natuurbeleving één van de ingrediënten in alle programma’s. Of het nu gaat om wandelcoaching, een (outdoor)retraite of een stiltewandeling. De natuur speelt altijd een grote rol.

Vooral in het programma ‘Op verhaal in de natuur’. Dan gaan we bewust wandelend op zoek naar de mooie verhalen die de natuur ons mee te geven heeft. Onderweg ontstaan er ook verhalen, waarmee jij je eigen leven kunt verbinden. Volop genieten van wat de natuur te bieden heeft, leren om met aandacht te kijken en de lessen van de natuur toepassen in je eigen leven.

De camera gaat mee en het verhaal van de dag teken ik (mét foto’s) op in een e-book. Dat krijgt iedere deelnemer na afloop. Want zo’n ervaring wil je nooit meer vergeten, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *