Ook deze avondwandeling was een hele belevenis!

Gisteravond ben ik met een vriendin nog even het bos ingegaan. Heerlijk zo’n avondwandeling. En weer een hele belevenis!

zinstap - natuurgids - natuurbeleving - belevenis in de natuur

Het is de tijd van de reeënbronst (tijd waarin de reeën paren) en natuurlijk hoopten we daar wat van te kunnen meemaken. Ze lieten zich wel zien, zeker toen het begon te schemeren. Maar veel actie kregen we niet mee.

Zwerven over nieuwe paden, ontdekken van een prachtig stukje bos. Het was fijn! We genoten daarnaast van de geuren en kleuren van de bloemen langs de akkers. We hoorden een concert van sprinkhanen, krekels en rugstreeppadden. En tenslotte spotten we tegen het einde van de wandeling nog een mooie vos.

Het hele verhaal van deze wandeling kun je vinden in het e-book dat ik van deze wandeling heb gemaakt. Zo’n natuurbeleving is namelijk een hele ervaring. Op 23 augustus ga ik met een groepje in de avond ‘Op verhaal in de natuur’. Ook van die belevenis maak ik na afloop een e-book. Met alle verhalen van die wandeling én de foto’s die we tijdens de toch maken. Ga je ook mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *