Wandelcoaching

Al wandelend kom je in beweging. Letterlijk. Misschien zijn er thema’s of situaties in je leven waarin je je bevroren voelt, vastgezet. Door te wandelen ontstaat er ook in jezelf ruimte om iets van een andere kant te bekijken. Er ontstaat soms zomaar beweging in een situatie die je niet meer kon zien veranderen. Bij Zinstap zijn er twee mogelijkheden voor 1-op-1 wandelcoaching. In de vorm van een traject van vier wandelingen, of een dieptesessie van 3 uur, waarin vertraging en stilte een grote rol spelen. Hieronder lees je er meer over.

Traject: Uit Wandelen

Dit een wandelcoachtraject van vier wandelingen. Tijdens de eerste wandeling ontdekken we samen met welke vraag of welk thema jij aan de slag wilt. We wandelen in de natuur en maken ook gebruik van stiltemomenten. Daarmee doorbreken we de ruis in je leven en lukt het beter om aandachtig te luisteren naar jezelf.

Trage Morgen

Veel belangrijke vragen van het leven hebben tijd nodig. Je krijgt niet altijd zomaar een antwoord. Maar als je bewust tijd neemt om te vertragen en met die vragen te wandelen, kunnen er hele mooie nieuwe inzichten ontstaan. Dat doen we tijdens de Trage Morgen…

Regelmatig schrijf ik korte berichten vanuit de praktijk van wandelcoaching. Zo kun je alvast een beeld krijgen hoe wandelcoaching in z’n werk gaat en wat je kunt verwachten.

Reacties zijn gesloten.