Online training: Wandelen in Zalige Stilte

Werk genoeg. Is het niet je baan, dan staat er thuis nog wat op je te wachten. Als je nu stil gaat zitten en niets doet, dan rust je misschien uit. Maar het kan ook zijn dat je onrustig blijft, omdat het werk niet af is en jij je misschien schuldig voelt of de rommel om je heen je onrustig maakt. Het kan zélfs zo zijn dat jij bewust werkt zoekt, om te voorkomen dat je stil komt te zitten en alleen bent met je gedachten en gevoelens. Want die confrontatie ga je liever uit de weg!

Maar als je wel meteen doorgaat en door blíjft gaan, wanneer pak jij dan je rust? En hoe voorkom je dan dat wel steeds onderweg bent, maar niet meer weet of je op de juiste route zit? Hoe zorg je dan voor jezelf en houd je verbinding met je hart?

Ik kan je leren om tóch ruimte te creëren voor stilte in je leven en het in die stilte vol te houden. Als je tijdens mijn training “Wandelen in zalige stilte” de fases in de stilte leert herkennen, ga je ook ontdekken wat je kunt doen om in elke fase voor jezelf te zorgen. Niet alleen heb jij dan eindelijk tijd en ruimte om op adem te komen. Maar je maakt ook weer verbinding met jezelf en je omgeving.

Dit is een nieuwe training en als je aanmeldt, kun jij mede bepalen welke thema’s er volgens jou aan bod moeten komen!

Meer over de online training “Wandelen in Zalige Stilte”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *