Groepswandelingen

Een wandeling met een kleine groep in de stilte van de vroege ochtend. Of een prachtige natuurbeleving waarbij de natuur je een bijzonder verhaal vertelt. Het zijn de groepswandelingen die gedurende het jaar regelmatig terugkomen. Bewust in kleine groepen! Minder prikkels, meer stilte, meer oog en oor voor de natuur.

Stiltewandeling

Enkele keren per jaar organiseer ik een stiltewandeling. Bij voorkeur bij zonsopgang of zonsondergang, omdat de stilte in de natuur dan het meest intens is. Dat helpt om zelf tot verstilling te komen.
Wil je met een eigen groep een stiltewandeling ervaren? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Natuurbeleving: Op verhaal in de natuur

Misschien kom je vrijwel nooit in de natuur, wellicht wandel je er regelmatig. Mogelijk weet je al een en ander, maar misschien ben je wel helemaal blanco als het om natuurkennis gaat. Wat je achtergrond ook is, als jij graag wat meer leert over de natuur en de natuur écht wilt beleven en ervaren, dan ben je van harte welkom!
We gaan op zoek naar verhalen en verbinden onze eigen verhalen aan wat de natuur ons voorhoudt.

Groepswandelingen op aanvraag

Voel je welkom om een aanvraag te doen voor een workshop of excursie tijdens een bijeenkomst, toerustingsdag of ander evenement. Ik neem jullie graag mee op een aandachtige ontdekkingstocht door stilte en/of schepping.

De wandelingen in de natuur zijn altijd een hele bijzondere belevenis. Of de focus nu op de stilte ligt of op de ontmoetingen onderweg. Ik schrijf er regelmatig over, rechtstreeks vanuit de praktijk.

Reacties zijn gesloten.