Gratis ebook: Bezinning voor het hele jaar

gratis e-book - zinstap

In dit gratis ebook deel ik een aantal foto’s van de natuur in de verschillende jaargetijden. Ze kunnen verwonderen, indruk maken of uitnodigen om jezelf daaraan te spiegelen. Ik wil je aan het denken zetten en je helpen om te ontdekken wat er in jouw hart leeft. Wat heb jij nodig en waar wil jij heen? Hoe kun jij mens zijn in een leven waar de seizoenen elkaar snel opvolgen?

Elke periode heeft een eigen waarde. Elk seizoen heeft een functie. Zo is het ook belangrijk om in elk seizoen van ons leven even stil te staan en aandacht te geven aan dat wat is. Dit is een terugkerend onderdeel van elk wandelcoachtraject dat ik met mijn coachees aan ga. Door dit gratis ebook kun jij daar zelf mee aan de slag. Tijd nemen, stil staan en zien wat er op dat moment is in je leven. Recht doen aan het gevoel dat hoort bij verlies, verlangen of succes. Daarmee ontstaat ruimte om te ademen, om te leven, om te zijn.

Schrijf je hieronder in om het e-book te ontvangen. Je ontvangt daarnaast ook regelmatig een mail over stilte, rust, zingeving en ontdekken hoe je jouw leven (weer) richting kunt geven. Ik heb een hekel aan spam, dus ik stuur alleen mails met waardevolle inhoud. Wil je die toch niet meer ontvangen, dan kun eenvoudig weer uitschrijven.

Een moment geduld alsjeblieft...

Bedankt voor je inschrijving!

Volg jij me al op Facebook of Instagram? Ook daar deel ik vaak waardevolle informatie die je vast niet wilt missen...


Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Zie hiervoor mijn privacyverklaring.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *